31039
Book
In basket
Lasagne z grzybami, cannelloni ze szpinakiem, penne w sosie serowym, Spaghetti po bolońsku, tortellini z szynką, tagliatelle z sosem śmietankowym, raviolo: makarony krótkie i długie, jajeczne z mąki razowej, nadziewane, z sosami lub z ragu, z oliwą, pomidorami i bazylią- w tej książce zebrane zostały najbardziej znane i lubiane klasyczne przepisy na włoskie dania z makaronów. Są tu sposoby przygotowania mkaronów w domu, wyśmienite dodatki z ryb, owoców morza, mięsa i warzyw, przepisy na potrawy tanie i bardzo wykwintne. Warto przekonać się, dlaczego to właśnie pasta stała się na całym świecie wizytówką kuchni włoskiej.
Availability:
Oddział dla dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again