30968
Book
In basket
"Przedstawiamy receptury na niedzielne specjały z drobiu, mięsa i ryb - np. na pierś indyka w pesto, polędwiczki w marynacie cytrusowej, roladę wołową z farszem grzybowym czy dorsza zapiekanego z ziemniakami. Ponadto prezentujemy pomysły na ciekawe dodatki oraz surówki i jarzynki- np. na ziemniaki po francusku, knedle czeskie, surówkę z marchewki i ananasa czy glazurowe buraczki. Przepisom na danie gółwne towarzyszą propozycje serwowania, które z pewnością ułatwią zaplanowanie niedzielnego obiadu."
Availability:
Oddział dla dorosłych
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okł.: dania główne z drobiu, mięsa i ryb dodatki, propozycje podania.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again