31013
Książka
W koszyku
(Kuchnia smakosza)
Urozmicone przepisy. Grzyby i owoce leśne-marynowane albo pasteryzowane, przyrządzone na szybko lub w wykwintnej potrawie na specjalną okazję- są wyjątkowymi przysmakami, zwłaszcza gdy sami je zebraliśmy albo świeże przenieśliśmy z targu. Cenne informacje. O grzybach jadalnych i o tym, jak je zbierać, o czarnym bzie i związanych z nim legendach oraz wiele innych praktycznych porad kulinarnych. Pewny sukces. Jeśli wiemy, jak co robić, chętnie wypróbujemy nowe przepisy i z przyjemnością gotujemy dla siebie, rodziny i przyjaciół.
Status dostępności:
Oddział dla dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okł.: Gotujemy z sercem.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej