31013
Book
In basket
(Kuchnia smakosza)
Urozmicone przepisy. Grzyby i owoce leśne-marynowane albo pasteryzowane, przyrządzone na szybko lub w wykwintnej potrawie na specjalną okazję- są wyjątkowymi przysmakami, zwłaszcza gdy sami je zebraliśmy albo świeże przenieśliśmy z targu. Cenne informacje. O grzybach jadalnych i o tym, jak je zbierać, o czarnym bzie i związanych z nim legendach oraz wiele innych praktycznych porad kulinarnych. Pewny sukces. Jeśli wiemy, jak co robić, chętnie wypróbujemy nowe przepisy i z przyjemnością gotujemy dla siebie, rodziny i przyjaciół.
Availability:
Oddział dla dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okł.: Gotujemy z sercem.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again