30923
Czasopismo
W koszyku
(Kuchnia Smakosza)
Świadomy wybór. Pstrąg, karp i szczupak z wykorzystywanych od wieków rodzimych zasobów gwarantują najwyższą świeżość ze wzglęgdu na krótki czas transportu i pomagają chronić nadmiernie eksploatowane morze. Cenne informacje. Zaglądanie przez ramię zawodowemu rybakowi, wielki powrót raka rzecznego oraz instrukcje obchodzenia się z rybami. Pewny sukces. Dokładnie pokazane to, co w przyrządzaniu ryb najważniejsze, by gotowanie stało się relaksem, a potrawy były zdrowe.
Status dostępności:
Oddział dla dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okł.: Gotujemy z sercem.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej