Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(7)
Forma i typ
Książki
(7)
Dostępność
dostępne
(4)
nieokreślona
(3)
Placówka
Oddział dla dorosłych
(2)
Oddział dla Dzieci
(4)
Czytelnia Dorośli
(1)
Autor
Dymczyk Beata
(2)
Edwards Richard
(2)
Barnes Trevor (1951- )
(1)
Franconeri Silvana
(1)
Kukliński Wiktor
(1)
Massina Camillo
(1)
Miąskiewicz Jakub
(1)
Pawlicki Michał
(1)
Pojedynek Piotr
(1)
Walker Richard (1951- )
(1)
Żelazna Elżbieta
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(7)
Kraj wydania
Polska
(7)
Język
polski
(7)
Temat
Kucharstwo
(2)
Kuchnia włoska
(2)
Literatura dziecięca angielska
(2)
Archeologia
(1)
DNA (chem.)
(1)
Ekologia
(1)
Encyklopedia dla dzieci i młodzieży
(1)
Genetyka
(1)
Przyroda
(1)
Środowisko człowieka
(1)
Gatunek
Wydawnictwa dla dzieci i młodzieży
(2)
7 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia Dorośli
Brak informacji o dostępności: sygn. 94P (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Oddział dla Dzieci
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. I/N (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Oddział dla Dzieci
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. I/N (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Oddział dla dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Lasagne z grzybami, cannelloni ze szpinakiem, penne w sosie serowym, Spaghetti po bolońsku, tortellini z szynką, tagliatelle z sosem śmietankowym, raviolo: makarony krótkie i długie, jajeczne z mąki razowej, nadziewane, z sosami lub z ragu, z oliwą, pomidorami i bazylią- w tej książce zebrane zostały najbardziej znane i lubiane klasyczne przepisy na włoskie dania z makaronów. Są tu sposoby przygotowania mkaronów w domu, wyśmienite dodatki z ryb, owoców morza, mięsa i warzyw, przepisy na potrawy tanie i bardzo wykwintne. Warto przekonać się, dlaczego to właśnie pasta stała się na całym świecie wizytówką kuchni włoskiej.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Oddział dla dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Oddział dla Dzieci
Brak informacji o dostępności: sygn. 5P (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Oddział dla Dzieci
Brak informacji o dostępności: sygn. 5P (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej